برای مشاهده لیست مهدکودک ها روی منطقه کلیک کنید

آلرژی فصلی و آلرژی بهاری در کودکان

آلرژی بهاری و فصلی کودکان از واکنش های سیستم دفاعی بدن می باشد که بروز آن ممکن است، برای فرد مشکلات متعددی را به همراه آورد.

آلرژی بهاری و آلرژی فصلی کودکان از واکنش های سیستم دفاعی بدن می باشد که بروز آن ممکن است، برای فرد مشکلات متعددی را به همراه آورد. آلرژی بهاری یا حساسیت زمانی در بدن کودک رخ می دهد که وی در تماس با مواد حسایت زا قرار می گیرد یا آن را تنفس می کند، به آن دست می زند یا می خورد. در صورت بروز هریک از اعمال اشاره شده بدن کودک این مواد را دشمن می پندارد که در نتیجه برای مبازره با آن هیستامین تولید می نماید. این بیماری ممکن است در تمام گروه های سنی بروز دهد ولی در کودکان به سبب قوی بودن سیستم ایمنی بدن مشهودتر خواهد بود .

 از جمله مشکلاتی که با بروز آلرژی بهاری در بدن پدیدار می شود، آبریزش بینی، خارش چشم و عطسه های مکرر خواهد بود. آلرژی فصلی با نام تب یونجه نیز شناخته می شود که با توجه به شرایط زندگی عوامل برانگیزاننده آن متفاوت خواهد بود. در فصل بهار مهم ترین و اصلی ترین عاملی که سبب تشدید حساسیت فصلی می شود، گرده افشانی گل ها و گیاهان مختلف است .

علائم آلرژی بهاری یا آلرژی فصلی:

.1 ترشحات بینی

2. خارش و آب ریزش چشمان

3. گرفتگی گوش

4. التهاب گلو، کانال‌های گوش و سینوس‌ها

5. گرفتگی بینی و آبریزش مکرر

6. سردرد

7. سرفه

8. تنگی نفس

درمان آلرژی بهاری:

به منظور درمان آلرژی بهاری بهترین راه حل ممکن دوری از هرگونه عامل آلرژی زا خواهد بود. از دیگر راه های درمان حساسیت فصلی آن است که در زمان خروج از منزل از ماسک های فیلتر دار بهره گرفته شود. اما به منظور درمان این بیماری داروهایی نیز موجود می باشد که به منظور کاهش علائم بیماری می توان از آنها نیز بهره مند شد .

از جمله داروهایی که برای درمان آلرژی بهاری مورد استفاده قرار می گیرد، ضد احتقان ها و آنتی هیستامین ها می باشند که به منظور خرید آن ها نیازی به تجویز پزشک نخواهد بود. استامینوفن، ستیریزین، دیفن‌هیدرامین و فنیل‌افرین از دسته این دارو ها می باشند که با مصرف آن ها می توان علائم بروز این بیماری را به میزان چشم گیری کاهش داد. در صورتی که علائم حسایت بسیار زیاد باشد و با مصرف قرص نتوان آن را کنترل نمود، بایستی از واکسن استفاده نمود که توسط پزشک تجویز می گردد. این واکسن ها موجب می شوند تا حساسیت سیستم ایمنی بدن نسبت به مواد آلرژی زا خواهش یابد .

                                                     

درمان آلرژی بهاری با خوراکی ها:

مطالعات بر روی خوراکی های مختلف از جمله تمام میوه ها و سبزیجات حاکی از آن است که با مصرف این محصولات نیز می توان سبب کاهش علائم آلرژی بهاری شد. به طور مثال می توان اشاره نمود که مصرف ماست می تواند سبب درمان تب یونجه شود. زیرا دارای باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس می باشد. مصرف ویتامین C به سبب آنکه از خواص آنتی‌ هیستامینی برخوردار می باشد، نیز بسیار توصیه شده است. همچنین مصرف نوعی جلبک آبی_سبز به نام اسپیرولینا نیز می باشد که در درمان آلرژی بهاری نقش به سزایی را ایفا می کند.


2751 | 10 اردیبهشت 1398
نظر شما ثبت شد و با تایید مدیر منتشر خواهد شد.
امکان ارسال پیام در حال حاضر وجود ندارد.